Ekran dotykowy zle dziala

GASTRO POS jest programem, który idzie na nieostrożną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo atrakcyjny plan na targu gastronomicznym zajmuje się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w sztuki kelnerom a tym tymże ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych i czasochłonnych szkoleń, a bardzo niska forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z szeroką gamą funkcji, bardzo dobra sprawdzi się w nie wyłącznie w małym, pojedynczym lokalu, a także w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom i modułom GASTRO POS jest daleko podatnym systemem, jaki kupimy na rynku. W relacje od profilu lokalu, lub stanowi toż bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najodpowiedniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy jak i sukcesie jaki generuje. W relacji od stanowiska, można także ustalić widok opcji tak, żebym był on dostosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel ma dostęp do wszelkich opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do jednych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z systemami hotelowymi i narzędziami do ćwiczeń specjalnych.