Krajalnica lurch vegan

W handlach zaś w polach domowych bardzo często zachodzi potrzeba pokrojenia czegoś w całe, cienkie plastry. Dotyczy to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak zdarza się, że krajalnica jest wykorzystywana jeszcze do innych celów, na model do cięcia warzyw lub produktów, gdy chcemy ich w budowie cienkich plasterków.

W zależności od tego, co pragnę kroić na krajalnicy, stanowi ona wyposażona w profesjonalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do krojenia pieczywa, co daje łatwo "wgryźć się" w jego formę i dodaje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z kolei jeśli chodzi o wędliny czy sery, zależy nam szczególnie na długich, równych plastrach, które kręci się gładko i bez świadomego wysiłku. Do tego końcu używamy krajalnicy z prostą, tylko bardzo poważną krawędzią, która doskonale radzi sobie z konkretnymi, jak również znacznie niebezpiecznymi wędlinami i serami.

Systemy symfoniaProgram Sage Symfonia | Systemy ERP | POLKAS

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do lokali gastronomicznych także do sklepów. Jest zajmowana przez producenta ze względu na swoją wielką odporność oraz możliwość obsługi. Dzięki tym cechom każdy, po wstępnym szkoleniu z poziomu zaufania i higieny pracy, może dołączyć do kreacji z krajalnicą i przekazywać swoim klientom wędliny lub sery pokrojone w proste plastry. Krajalnice silnych jakości idą na szybkie uporanie się z pokrojeniem wielkiej ilości wędlin czy serów, przy minimalnym koszcie książce i szybkości pracownika. Taka krajalnica w magazynie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś wykorzystywano na krojenie materiałów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy zatem stanowi wymuszane na dowód w przypadku szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.