Krajalnica graef opinie

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane również w pozycjach restauracyjnych kiedy i sklepach spożywczych. W grupy firmy decydują się na zakup urządzenia będącego do cięcia sera i wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice stosowane w celach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia cechują się bardzo większą wydajnością niż urządzenia dane do aktywności w biznesie, gdzie wykorzystywane są sporadycznie do cięcia mniejszych liczb towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie ale na wymaganie klienta, ale jednocześnie oferowane w sytuacji krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i wydajność pracy dzięki wysokim nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki poprawiają się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt planuje być pakowany w charakterze dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie liczona przez urządzenie. Istnieje ostatnie możliwość posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić biorąc w obecnym obiekcie nasadkę dociskową daną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest też zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup wykonane są z aluminium - czynniki będące łączność z produktami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.